Blog archives

Ill

illmitch (29k image)

Vandaag in de serie ‘ik denk dat ik cool ben, maar eigenlijk ben ik dat niet’ hebben we vandaag ILL Mitch. Ill Mitch is een naar de VS geëmigreerde Rus, die nu ‘vrij’ is om zijn drie favoriete hobby’s te beoefenen: skateboarden, boksen, maar bovenal rappen. Ill Mitch rapt over zijn dagelijks leven, wat als resultaat nummers oplevert als ‘I Will Win’, ‘Fans Are My Friends’ en uiteraard het onvolprezen ‘Hey Ladies Fans’. Hij verkoopt zijn debuutcd ook via Internet. Voor het luttele bedrag van $10 kun JIJ ook eigenaar zijn van deze nieuwe hiphopsensatie. Ook biedt hij Wallpapers aan, voor zowel ‘ladies fans’ (met ëën hand in z’n bodywarmer) en een voor ‘guys fans’ (met boksbal). Ook houdt hij een, vrij up-to-date, soort van weblog bij, waarin onder andere zijn laatste aanvaring met justitie staat, zoals dat hoort bij een echte ‘gangsta’:
“Have not been abled to do news for fans since been in jail for 2 week. A guy who think he strong and fun try to make jokes on me. I fight him and win bad but then he tell police and give me charge. Charge later go away when he find out I am star. He think I give him monies but I no. Has been very bad.”

Add a comment