Blog archives

Bah

oudjong (11k image)

Laatst stond ik in de rij voor de Swirls in Utrecht. Het was warm weer, iedereen wilde blijkbaar zo’n beker met ijs hebben en dus was de rij lang. Helaas was het personeel vrij langzaam dus ik had genoeg tijd om te kijken naar de andere mensen in de rij.

Recht voor me stond een lief jong meisje, van een jaar of 18 en naast haar een oude man, minstens 40, van het type Mick Jagger / Keith Richards. Dat het haar vader niet was bleek al snel door hun intieme omhelzing, en vooral door de manier waarop de oude man het jonge meisje woordjes in haar oor fluisterde en met zijn tong langzaam over haar wang gleed.

Nadat ik een paar seconden dit voorval gadesloeg draaide de oude man, gehesen in een spijkerjasje en een leren broek, zijn pokdalig en ongeschoren gezicht om, keek me aan en gaf me een kort, mannen-onder-elkaar knipoogje.

Bah!

Add a comment