Blog archives

Gezicht

face (8k image)

Er is nu geen reden meer om naar een waarzegster te gaan: je kunt tegenwoordig ook je toekomst lezen in je gezicht, en dat zelfs online. Stuur een portretje op, en binnen vijf seconden weet je alles over jezelf wat je nog niet wist.

Mijn resultaten waren op z’n minst verassend: volgens de gezichtenvoorspeller ben ik een typische ‘witte-boorden’ werker, en dus is een carriëre als politieman, telemarketeer of gewoon kantoormedewerker bij uitstek geschikt voor mij (dat dacht ik dus niet). Ik heb een hekel aan kunstenaars (terwijl ik kunstacademie doe), en dat geldt ook omgekeerd omdat de ‘artiesten’ omdat ze me als een slaaf van de eenvormigheid zien. Ik heb een hekel aan mijn baan, maar doe het toch maar zodat ik genoeg geld heb om mijn buurman te overtreffen met m’n nieuwe auto (daar kan ik me ook weinig bij voorstellen).

Gelukkig verdien ik in de toekomst wel 50,000 euro per jaar en ben ik geen homo (ik heb slechts een ‘gay factor’ van 1.3).

Ik heb de test ook nog eens met andere foto van mezelf overgedaan, waar ik nog langer haar had, en wat bleek: ik ben blijkbaar opeens een oost-europeaan, mijn ambitie is veel hoger en ik ben een academicus. Volgens deze test moet ik maar journalist of leraar worden. Bovendien verdien ik nu ook twee keer zoveel.

Ik moet m’n haar toch maar lang laten groeien…

Add a comment