Blog archives

Groepsmozaiëk

mozaiek.png

Groepsinteractiviteit op z’n best: The Broth, een website waar iedereen kan meewerken aan het maken van een gigantische mozaiëk. Het is heel simpel: iedereen kan blokjes met z’n muis verslepen en ergens anders neerzetten. Hierdoor kunnen er prachtige groepsmozaiëkjes ontstaan. Ik heb er een half uurtje op gezeten en het is vooral fascinerend om de evolutie te zien van een stukje van het scherm. Hieronder bijvoorbeeld een gezichtje wat ik maakte en langzaam een stokmannetje werd, en uiteindelijk werd afgebroken:

man1.png man2.png
man3.png man4.png

En ja, ik kon het inderdaad niet laten, sorry:

hay.png

Toen ik na het schrijven van dit stukje overigens terug ging naar het mozaiëk zag het gezicht wat boven dit bericht staat er als volgt uit:

mozaiek2.png

Add a comment