Blog archives

Konijntjes

konijntjes (10k image)

Elke poging om konijntjes meer in het leven van alle dag te betrekken, op welke manier dan, ook juich ik van harte toe. Het is dan ook erg goed om te zien dat de mensen achter Angry Alien de zware taak op zich hebben genomen om bekende films te herverfilmen met behulp van konijntjes. Ondermeer van Titanic, Alien en The Shining hebben de konijntjes bezit genomen. Ze zijn zelfs zo populair dat ze op een beroemde show in Amerika zijn geweest. Op dit moment zijn de makers bezig met het herverfilmen van enkele beroemde horrorfilms. Hopelijk neemt een Nederlandse filmmaker binnenkort het idee over en herverfilmt hij/zij ‘klassiekers’ als Turks Fruit, De Tweeling en De Lift met konijntjes.

Overigens, terwijl ik hard aan het zoeken was naar een paar leuke konijntjes voor boven dit artikel bij Google Image Search kwam ik naar verhouding maar weinig konijntjes tegen. Ondermeer een groep gekken, een vos en zelfs een ordinaire tuinkabouter kruisten mijn pad. Toch niet echt de beste vrienden van de konijnenwereld. Gelukkig kwam ik er bij Getty Images een stuk meer tegen, alhoewel hier ook maar weinig exemplaren uit de vrije natuur voorkwamen. Het waren toch voornamelijk konijntjes op een witte steriele tafel, met vervelende kinderen of zelfs dit exemplaar, waarvan we natuurlijk maar hopen dat het arme beestje niet gelijk is overleden na de fotosessie.

Add a comment