Blog archives

Terri

terri (10k image)

Nadat George Bush zich al had bemoeid met de zaak van Terri Schiavo gaan nu ook echte doktoren zich er mee bemoeien. Goed om te lezen, aangezien volgens deze analyse Schiavo geen kans maakt om ooit nog te kunnen herstellen of zelfs maar weer het ‘bewustzijn’ te kunnen herkrijgen, aangezien de complete hogere hersenfuncties zijn afgestorven en er alleen nog maar hersenvocht op die plek zit.

Interessant aan dit artikeltje op een weblog is ook dat er uiteraard een gehele discussie ontstaat in het commentaargedeelte, die uiteindelijk uitmondt in een klassiek voorbeeld van Godwin’s Law: hoe langer een online-discussie duurt, hoe groter de kans wordt dat er vergelijkingen worden getrokken met Hitler en Nazi’s. En inderdaad, een zekere David Helson krijgt het aan de stok met iedereen in het commentaargedeelte en wenst uiteindelijk dat de rest met ‘een tijdmachine teruggaat naar 1941 en euthanasie achterlaat waar het hoort’ en dat zijn tegenstanders ‘kleine Eichmans’ zijn. De laatste post is dan ook van de beheerder van het weblog: ‘Hou op met andere mensen voor Nazi’s uit te schelden en anders mag je niet meer op mijn weblog komen’. Ik denk dat het tevergeefs is.

Add a comment