Blog archives

Haykranen.nl draait op WordPress 2.0

2 comments

wordpress logo

U heeft er (hopelijk) helemaal niks van gemerkt, maar dit weblog draait nu op de allernieuwste versie van WordPress: 2.0. Volgens de lijst met alle wijzigingen zitten de nieuwtjes vooral ‘onder de kap’, en dat klopt ook wel. De twee belangrijkste innovaties zitten vooral in de achterkant waarvan ik dit berichtje vandaan schrijf: de ‘editor’ waarin je de tekst schrijft is nu helemaal What-You-See-Is-What-You-Get, en werkt net zo makkelijk als Microsoft Word. Ook is het uploaden van plaatjes een stuk makkelijker geworden. Ik zou zeggen: als u nog steeds 1.5.2 draait: upgraden. Ook als u nog geen weblog heeft en er graag een wil beginnen: WordPress is ideaal voor beginners én gevorderden.

Add a comment

2 comments