Blog archives

Surf op het web in driedee!

1 comment

3dweb

Surf nu over het web in 3d!

Dat was waarschijnlijk een zin die u tien jaar geleden verwachte op een website, toen het web nog jong was en iedereen verwachte dat we over tien jaar in cyberspace zouden leven.

Desondanks is het nu ook echt mogelijk om in 3d over het web te surfen, met uBrowser, gebaseerd op Firefox, die u websites laat bezoeken en ze roteren, eventueel in de vorm van een kubus, bol of vlag (zie hierboven). Ik kan er geen enkel nuttig doel voor bedenken, maar de auteur zelf ook niet. Leuk is het wel.

Over tien jaar geleden gesproken: toen had je ook nog van die mooie knoppen die op elke webpagina stonden. En de Hamsterdans (onlangs nog even populair door de nieuwe Mohammed Dance). Wat is uw favoriete internet-herrinering?

Add a comment

1 comment