Blog archives

Creative Commons DVD

cc.png

Maakt u muziek of filmpjes? En draagt u de Free Culture beweging een warm hart toe?

Wellicht dat u dan kan deelnemen aan de zeer coole Creative Commons Nederland-DVD. Het idee is dat mensen muziek insturen, waarna de 12 beste nummers voor download worden aangeboden en er volgens per nummer 2 videoclips worden gemaakt. Het uiteindelijke resultaat (24 nummers) wordt op een DVD gezet en tijdens een feest gelanceerd. Alle winnaars krijgen in ieder geval een Creative Commons shirt (jottem!) en een stapeltje DVD’s om andere mensen mee lastig te vallen.

Leuk toch? Overigens zit ik zelf wel een beetje te twijfelen of ik mijn bijdrage ga leveren aan de muziek of aan de filmpjes. Mijn muzikale activiteiten staan al een aantal jaren op een zeer laag pitje, maar wellicht dat dit een goede gelegenheid is om weer eens wat te gaan doen? Weet u wat: oordeelt u maar zelf en zeg maar of ik een liedje moet insturen.

Add a comment