Blog archives

askJoe: personal coach for management solutions

1 comment

Wellicht dat u zich de afgelopen tijd heeft afgevraagd waar ik uithang en waarom er zo weinig interessants op dit weblog te zien is.

Daar is een simpele verklaring voor: ik ben namelijk druk bezig geweest met het bedenken van een revolutionair nieuw product dat de gehele managementwereld op z’n kop zal gaan zetten.

U hoeft maar naar het journaal te kijken om te weten dat veel managers regelmatig met hun handen in het haar zitten omdat ze een bepaald managementprobleem hebben. Er zijn ontelbaar veel managementboeken, trainingen, consultants en dergelijke die dit gat proberen te dichten, maar vaak zijn ze duur, en vooral: niet op maat.

Daar ga ik nu een eind aan maken met mijn nieuwe product: askJoe™. askJoe™ biedt voor iedereen een snelle oplossing in de vorm van een antwoord op uw vraag, op maat gemaakt door echte management-experts!

U zult zich uiteraard afvragen: waar haal ik zoveel managementexperts vandaan die adviezen willen geven? In Nederland zijn dergelijke experts onbetaalbaar, dat klopt. Daarom maak ik gebruik van veel goedkopere experts uit India. In New Delhi werken er inmiddels tweehondervijftig Indische managementexperts 24 uur per dag om uw vragen te beantwoorden, gegarandeerd binnen één minuut! Zie hieronder ons hoofdkantoor:

askjoe_kantoor.jpg
Foto: Atanas

De Indiërs geven antwoord in het Engels, en door middel van de geavanceerde askJoe™ vertaalmachine komt er een correct Nederlandstalig antwoord uit.

Omdat ik de trouwe lezers van dit weblog de gelegenheid wil geven om deze service uit te testen zijn de adviezen van askJoe™ tijdelijk geheel GRATIS. Nadat de service uit de beta-fase is zal een advies €249,99 kosten, dus als u geheel GRATIS een professioneel, op-maat gesneden management-advies wilt hebben hoeft u maar één ding te doen:

Hier klikken (opent een nieuw venster)

Uw reacties kunt u hieronder plaatsen!

Met vriendelijke groet,
— Hay Kranen
CEO askJoe™ inc.

Add a comment

1 comment