Blog archives

Netwerk

netwerk.jpg

Netwerk, kent u dat programma? Ik kijk met regelmaat naar de aankondiging na het journaal van de onderwerpen die ‘zo op Nederland 2’ gaan beginnen, maar over het algemeen kijk ik niet. Als iemand die nog nooit in Nederland is geweest zijn ideeën over het land zou baseren op de onderwerpen uit Netwerk zou hij waarschijnlijk denken dat Nederland een land is dat wordt overspoeld met criminelen, ziektes en moordenaars die het op onze kinderen en bejaarden hebben gemunt. Leest u even mee met deze onderwerpen, die allemaal de afgelopen vijf weken langskwamen?

Dat zijn uiteraard allemaal hele serieuze en trieste zaken, maar men kan toch ook wel eens andere reportages laten zien dan alleen maar verhalen over ziektes en mishandeling? Kan men niks beters verzinnen? Of zouden ze al het geld voor goede reportages hebben verspild aan die twee identieke decors die zijn gebouwd omdat de mensen van de EO niet in de studio van de NCRV willen staan?

Add a comment