Blog archives

Recepten voor de DARMEN

Net zoals vorig jaar was er ook dit jaar weer een geweldige boekenmarkt op het Lepelenburg, dit jaar met Tweede pinksterdag in plaats van met Hemelvaart. En ook dit jaar was de oogst weer gigantisch:

Wat u daar ziet zijn in totaal 124 boeken. Die waren trouwens niet alleen van mij, dat waren slechts 50 boeken van die 124. En die staan nu nog steeds op dat tafeltje want ik zou werkelijk niet weten waar ik ze anders kwijt moet.

Het leukste van de boekenmarkt is altijd het einde, waar je voor vijf euro een tas kan kopen die je helemaal vol kan proppen met alles wat je hartje begeert. Heel leuk, maar het nodigt wel uit om ook dingen mee te nemen waar je achteraf niet meer helemaal van kan achterhalen waarom je ze ook al weer meenam:

Tsja, wat moet je hier nu mee? Er is blijkbaar in ieder geval ooit één iemand geweest die het de moeite waard vond om het te kopen, maar waarom? Het plaatje linksonder belooft in ieder geval niet veel goeds: als je dat de eerste keer ziet denk je niet aan lekker gehaktbrood (wat het dus is) maar eerder aan iets dat de darmen produceren en wat er aan het einde uit komt:

Bah!

Add a comment