Blog archives

Concert van The Rapture

the_rapture.jpg
Foto: Zombie Eater. Licentie: BY-NC-ND

Donderdag bij het concert van The Rapture geweest. Mooi, opzwepend en energiek, ondanks dat de bandleden duidelijk flink van de Nederlandse Cultuur (wiet) hadden genoten en over het podium heen zwalkden. Ze speelden veel van hun nieuwe plaat, en vrijwel alles van hun vorige die eigenlijk net iets beter is.

Wat ik echter niet zo goed vond was het publiek. Kom mensen: The Rapture maakt DANSMUZIEK. Dat betekent dus niet dat je met een biertje in je hand vooraan gaat staan en een beetje suf zit te kijken terwijl je de voetbaluitslagen met je buurman bespreekt, dat betekent dat je moet DANSEN. Als je geen zin hebt om je lichaam te bewegen was er op hetzelfde moment een ander concert aan de gang dat je wellicht beter had gelegen.

Add a comment