Blog archives

iPhone

iphone.jpgiphone_2.jpgiphone_3.jpgiphone_4.jpg

Yup. Dat is ‘m echt. De iPhone van Apple. Een iPod, telefoon en computer in één. Het aaifoontje heeft ondermeer Bluetooth, WiFi (draadloos internet) en een uniek touchscreen wat wordt aangedreven zonder stylus, maar gewoon met je vingers. Dat is een vrij uniek systeem, vooral omdat je er met twee in plaats van één vinger overheen kan gaan. Je kan er mee mailen, foto’s bekijken, muziek luisteren, video’s bekijken enop het web surfen. Net als alle andere Mac-computers draait de iPhone Mac OS X.

Hij kan overigens ook gewoon bellen :)

Nu wil het dat de batterij van mijn derde generatie iPod een beetje op is, en niet meer goed wil opladen, en dat mijn telefoon ook niet meer helemaal top is. Het lijkt wel of Steve het zo heeft gepland…

Overigens is het wel grappig dat de geruchten over de iPhone al de ronde doen sinds 2002. En Apple had natuurlijk ooit al een soort PDA / Palmtop, de jammerlijk gefaalde Newton.

Add a comment