Blog archives

Simpele merknamen geven rust

1 comment

jalogo_1.jpg

Ik kocht laatst een pak dadels bij de C1000. En het was pas toen ik thuiskwam toen ik zag van welk merk ze waren: JA. Ik moest er even over nadenken, maar toen kreeg ik het opeens door: JA. Wat fijn als je een keer een merk koopt wat je niet eindeloos hebt gezien in reclames op televisie, en waar je niet een bepaald ‘gevoel’ bij moet krijgen. JA is gewoon waar het voor staat: een simpele naam voor een simpel product. JA. En ik bedacht me dat er eigenlijk nog maar weinig merken als JA zijn. Daarom hieronder drie voorbeelden van potentiĆ«le simpele merknamen. Weet u er nog meer? Of zijn mijn merknamen misschien al geclaimd en zijn er al dure reclamecampagnes omheen gebouwd?
jalogo_2.jpg

Hoi Melk

jalogo_3.jpg

Ha! Pindakaas
jalogo_4.jpg

Lekker! Chocoladerepen.

Add a comment

1 comment