Blog archives

BittBox: Illustrator weblog

bittbox.png

Ik werk zelf al eeuwen met de hele rits aan Adobe paketten: Photoshop, Illustrator, After Effects, etcetera. Van al die pakketen heb ik Illustrator altijd een beetje mysterieus en onhandig gevonden: alles wat ik kan in Photoshop kan ik op de een of andere manier ook wel in Illustrator bereiken, maar het gaat allemaal weer net wat anders, met een hoop irritatie tot gevolg.

Gelukkig ontdekte ik laatst een geweldig weblog wat dat probleem een beetje verhelpt door elke dag tips, trucs en tutorials te geven over Illustrator: Bittbox. Bijvoorbeeld over maffe effecten met naadloze patronen en standaard Illustrator-tools, het Pathfinder-paneel en vector web 2.0 illustraties. Bij vrijwel elk artikel zit een gratis zipje met alle bronbestanden die je kan gebruiken om zelf verder te experimenteren.

De kracht van dit weblog zit ‘m vooral in het feit dat ze één specifiek onderwerp (tips en trucs over Illustrator) helemaal uitdiepen, en vrij regelmatig (vijf keer per week) nieuwe artikelen posten.

Add a comment