Blog archives

Goede Tijden en Leonard Maltin’s Movie Guide

maltin.jpg

Op de afgelopen boekenmarkt op het Lepelenburg in Utrecht (die ook dit jaar weer geweldig was, zowel in termen van kwaliteit als kwantiteit) was een van mijn aankopen de Movie and Video Guide 1993 van de bekende Amerikaanse filmrecensent Leonard Maltin. Toen ik ‘m voor de eerste keer open sloeg viel mijn oog gelijk op een interessante opmerking op het schutblad:

gtst.jpg

Aalsmeer
050293
Bij afscheid G.T.S.T.
van de cast

Blijkbaar was deze Movie Guide dus het afscheidskado voor iemand die meespeelde (of mee heeft gewerkt) aan Neerlands’ meest bekende soap. Maar wie? Welke soapie nam dit kado in ontvangst op vrijdag 5 februari 1993? En waarom (en hoe!) kwam het uiteindelijk terecht tussen de stapels tweedehands boeken op het Lepelenburg in Utrecht?

Add a comment