Blog archives

Wat kies ik in Utrecht? Deel 8: Partij Vrij Utrecht

5 comments

De website

Wilders doet niet mee in Utrecht, maar Wim Vreeswijk is een waardige vervanger. Want het ‘extreem-linkse’ ‘vriendenclubje’ Kafka heeft de ‘schokkende onthulling’ gedaan dat de lijsttrekker warme banden heeft met Filip Dewinter. Gelukkig gelijk daaronder een belangrijke waarschuwing aan de burgermeester voor ‘links terreur’ in Utrecht. Oh, en ze klagen ‘m ook aan vanwege tegenwerking bij de verkiezingen. Verder prominent op de website: een foto van het Utrecht anno 1900, toen het nog gezellig was in Utrecht en er overal tering en schurft heerste en iedereen stierf rond het 40ste levensjaar.

Het programma

In tegenstelling tot de andere kleine partijen, TON en de Partij van de Eenvoud beperkt de PVU zich (helaas voor mij) niet tot een paar standpunten maar tot een epistel van maar liefst 66 pagina’s. Daarin uitgebreide beschouwingen over van alles en nog wat. Verder wordt de PARTIJ VRIJ UTRECHT consequent in HOOFDLETTERS geschreven wat voor de LEESBAARHEID ook niet BEVORDERLIJK is. Opvallend is verder dat er niet echt hoofdstukken zijn maar heel veel losse stukjes tekst over alle mogelijke onderwerpen. Zelfs over Aids is een apart hoofdstukje (buitenlanders met Aids moeten het land uit, en alle mensen die in voorarrest zitten moeten worden onderzocht).

Wat opvalt

Wat ontbreekt

Lees verder

<< CDASP >>

Add a comment

5 comments