Blog archives

Wat kies ik in Utrecht? Deel 7: CDA

De website

Misschien dat Balkenende niet zo’n frisse jongen is, maar zijn website is in ieder geval kek. Gelijk een zoekbox met ‘Zoek op gemeente’ op de homepage. Wel jammer dat een klik op die zoekbox niet het tekstje laat  verdwijnen en je dan zoekt naar de gemeente ‘Zoek op gemeente’. Interessant. Op de website van het Utrechtste CDA lezen we gelijk dat lijsttrekker Harm Janssen te gast was in Business Class, ongetwijfeld voor veel mensen een reden om op hem te gaan stemmen.

Het programma

Het programma van het CDA bevat wel wat plaatjes, maar is niet handig opgemaakt om te kunnen lezen. Helaas zijn de vormgevers van de partijwebsite niet ingehuurd voor het programma. De pagina’s zijn dubbel uitgevoerd in een klein lettertype waardoor de 28 pagina’s er opeens 56 worden.

Ook hier weer veel aandacht voor het fijnstofprobleem. Verder het bekende rijtje wat alle partijen opvoeren met veel groen, ruimte voor de fietser, aandacht voor burgerinitatieven.

Wat opvalt

Wat ontbreekt

Lees verder

<< Trots op Nederland (TON)Partij Vrij Utrecht >>

Add a comment