Blog archives

Kaart van kringloop (afvalscheidings) punten in Utrecht

4 comments

In sommige delen van Utrecht wordt het oud papier wekelijks opgehaald, maar helaas is dat dus niet overal het geval. Daar moet je namelijk je afval zelf scheiden bij zogenaamde kringlooppunten waar bakken zijn voor oud papier, glas en soms textiel.

De website van de gemeente bied wel een overzicht aan van alle kringlooppunten in de stad, maar helaas zijn dat alleen maar de straatnamen en is er geen kaartje. Misschien dat u een echte Utrechter (nee, geen Utrechtenaar) bent en al die straten uit uw hoofd kent, maar ik niet. Vandaar dat ik dus maar zelf een Google Map heb gemaakt met alle kringlooppunten in Utrecht Oost. Vul gerust aan, of maak uw eigen kaartje met uw favoriete kaartentool.

Naschrift: met dank aan ‘mulder’ hieronder in het commentaar: er is wél zo’n kaartje te vinden, via de website van GemGids. Onbegrijpelijk dat de gemeentesite daar geen linkje naar heeft geplaatst op de eigen site.

Kringloopstations Utrecht-Oost weergeven op een grotere kaart

Add a comment

4 comments