Blog archives

Wat kies ik in Utrecht? Deel 1: D66

De website

Vanaf D66.nl is het niet duidelijk hoe je bij de verschillende afdelingen komt, en een echte ‘verkiezingssite’ ontbreekt.

Het programma

Het programma begint met een lang verhaal van Alexander Pechtold wat ongetwijfeld niet uniek is voor het programma in Utrecht. Bevat verder een mooie (vast gephotoshopte) compositie van Alexander met de lijsttrekster van de partij, die verder nergens in het programma bij naam wordt genoemd. Het programma bevat verder veel tekst en weinig korte overzichten met de kernpunten bij elkaar. Veel punten worden voorafgegaan door lange betogen en uiteenzettingen over allerlei onderwerpen wat het lezen van het programma niet ten goede komt.

Verder noemt D66 als een van de weinige expliciet de grote bezuiningsronde die er aan zit te komen voor gemeentes en vindt dat het onderwijs daar geen klappen van mag krijgen.

Wat opvalt

Wat ontbreekt

Lees verder

<< InleidingLeefbaar Utrecht >>

Add a comment