Blog archives

Wat kies ik in Utrecht? Deel 5: VVD

De website

De website van de VVD is degelijk en ontbeert als enige van alle partijen een foto van de lijsttrekker op de voorpagina. Weer eens wat anders, zullen we maar zeggen. Er ontbreekt iets over de gemeenteverkiezingen want pas helemaal onderaan de site is een linkje te vinden naar de lokale afdelingen. Ook heel vernuftig: Google Maps om een afdeling te kiezen. Wel jammer dat de VVD blijkbaar alleen in Den Haag meedoet aan de verkiezingen. Na wat zoeken kom je toch terecht op de website van de VVD Utrecht, waar je weer gelijk moet doorklikken voor de échte website.

Het programma

De VVD heeft als een van de weinige partijen wél de moeite genomen om plaatjes in te voegen in het verkiezingsprogramma, een goede vormgever in te huren en de teksten goed te verdelen met subkopjes. Hulde! Ook vrij uniek: een financiële onderbouwing van het hele programma.

Wat opvalt

Wat ontbreekt

Lees verder

<< Partij voor de EenvoudTrots op Nederland >>

Add a comment